Zalen

DE LOUNGE

In onze ruime Escape Factory lounge verwelkomen wij al onze gasten. In deze industriële maar ook sfeervolle ruimte is onze bar altijd geopend! Ons personeel zal je daar voorzien van de nodige drankjes en bittergarnituur. Diners vinden ook plaats in onze lounge. Het is mogelijk om onze complete lounge (1 & 2) exclusief af te huren.

Capaciteit:
Receptie: 120 personen
Sit-down: 120 personen

LOUNGE 2

Onze industriële en sfeervolle lounge kan worden opgedeeld in twee aparte ruimtes met behulp van deuren. Deze ruimte achterin de lounge noemen wij lounge 2. Wanneer u lounge 2 boekt, krijg je dit achterste gedeelte helemaal tot je beschikking. Jouw evenement of feestje vindt dan plaats in onze lounge maar dan wél privé en uit het zicht van de andere bezoekers. Lounge 2 beschikt over een beamer en is daarom uitermate geschikt voor borrels, diners of presentaties.

Capaciteit:
Receptie: 70 personen
Sit-down: 40 personen

DE DIRECTIEKAMER

De directiekamer is een unieke locatie in de voormalige Stork fabriek, in het levendige upcoming Amsterdam Noord. Een omgeving waar je geïnspireerd zult raken, ideeën kunt ontwikkelen, bedrijven laat groeien én relaties laat ontstaan. De directiekamer is de perfecte ruimte voor meetings. De meeting of presentatie zal herinnerd worden als uniek, zeker in combinatie met een escape room.

Capaciteit:
Receptie: 60 personen
Theater: 50 personen

Beneden naast Lounge 2 hebben wij een nieuwe vergaderruimte, voor nu noemen we deze de Platenkamer. Deze is beschikbaar voor maximaal 14 personen en beschikt over dezelfde faciliteiten als de andere ruimtes. Foto’s volgen snel.

Als je bij ons komt vergaderen, kunnen we de tafels en stoelen in elke gewenste opstelling zetten.

 

 

OPSTELLING DINER RECEPTIE U-SHAPE CARRÉ SCHOOL WORKSHOP THEATER
LOUNGE 1 80 PERS 40 PERS 50 PERS
LOUNGE 2 70 PERS 100 PERS 24 PERS 28 PERS 50 PERS 50 PERS 40 PERS
LOUNGE 1 + 2 120 PERS 120 PERS
DIRECTIEKAMER 30 PERS 60 PERS 24 PERS 24 PERS 24 PERS 40 PERS 50 PERS
Platen-kamer 14 PERS 14 PERS