Uitje met familie Amsterdam

N
Origineel bedrijfsuitjes
N
7 verschillende escape rooms!
N
Arrangement op maat
Home » Uitje met familie Amsterdam

Een uitje met de familie in Amsterdam, boek je bij Escape Factory! Bij ons kunnen zowel vriendengroepen, bedrijfsteams als families terecht. Je bent verzekerd van een unieke ervaring. Houd jij of je familie van puzzels en interactieve uitdagingen? Boek dan een uitje met de familie bij Escape Factory in Amsterdam! Bij ons kun je kiezen uit diverse escape rooms. Ben je met een grote groep? Ook dan hebben we een oplossing. Je kunt de Escape Race boeken. Hierbij zijn alle kamers gespiegeld, waardoor het mogelijk is te racen tegen dezelfde kamer naast je. Zorg dat je als eerste ontsnapt!

Uitje met de familie in Amsterdam: een fantastische escape

Een uitje met de familie in Amsterdam kun je boeken bij Escape Factory. Je kunt een fantastische escape ervaren en diverse kamers boeken. Zo kun je gebruik maken van de unieke Escape Race, maar kun je ook Wild Joe, Infiltrate of Sabotage boeken. Ze hebben allemaal een bepaalde moeilijkheidsgraad. Zo kun je het eenvoudig afstemmen op de groep waarmee je bij ons langskomt. Velen gingen jullie al voor en zij zijn een bijzondere ervaring rijker!

Boek snel online

Boek snel online het spel dat je wilt spelen online! Wij maken je het eenvoudig en je kunt het uitje met de familie in Amsterdam makkelijk en snel reserveren. Je kunt direct online betalen middels het vertrouwde iDEAL. Heb je vragen over onze kamers? Bel dan naar  020-2050970. Wij beantwoorden je vragen graag. Vergeet niet om onze veelgestelde vragen eens te bekijken. Wellicht staat je antwoord hier al tussen.