Teambuilding activiteiten Amsterdam

N
Origineel bedrijfsuitjes
N
7 verschillende escape rooms!
N
Arrangement op maat
Home » Teambuilding activiteiten Amsterdam

Voor teambuilding activiteiten in Amsterdam moet je bij Escape Factory zijn. Bij ons kun je terecht voor diverse escape rooms. Het concept is simpel. Jij en je team worden opgesloten in een kamer en je moet binnen een uur zien te ontsnappen. Om dit te kunnen doen, zul je een aantal puzzels moeten oplossen. Deze kun je niet in je eentje oplossen, dus je zult iedereen in het team nodig hebben. Vertrouwen jullie elkaar genoeg om op tijd te kunnen ontsnappen? Probeer het uit en reserveer de escape room bij Escape Factory in Amsterdam voor teambuilding activiteiten!

Een escape room als teambuilding activiteiten in Amsterdam

Een escape room spel kan prima dienen als teambuilding activiteit in Amsterdam. Je moet namelijk goed samenwerken om op tijd te kunnen ontsnappen uit de kamer. Wij hebben zes escape rooms tot onze beschikking die allen gesitueerd zijn op het voormalige terrein van de Stork diesel fabriek in Amsterdam. Samen puzzels oplossen en zorgen dat je op tijd weg bent! Naast deze activiteit kun je bij ons ook loungen en zelfs vergaderen. Zo maak je er toch ook meteen een productieve dag van!

Vraag naar de mogelijkheden bij Escape Factory

Ben je van plan diverse teambuilding activiteiten te organiseren in Amsterdam? Bekijk dan eens de unieke mogelijkheden bij Escape Factory! Hier ben je verzekerd van een onvergetelijke ervaring; een belangrijk onderdeel van goede teambuilding. Meer weten? Neem contact op en bel ons via 020-2050970. Bekijk onze veelgestelde vragen ook eens. Ben je met een grotere groep dan 6 personen? Ook voor deze groepen hebben oplossingen ook zijn wij in te schakelen voor events.