Spannend personeelsuitje Amsterdam

N
Origineel bedrijfsuitjes
N
7 verschillende escape rooms!
N
Arrangement op maat
Home » Spannend personeelsuitje Amsterdam

Een escape room bij Escape Factory is een uitstekende optie als je op zoek bent naar een spannend personeelsuitje in Amsterdam. Is het deze keer aan jou om een personeelsuitje te regelen? Zorg er dan voor dat het een onvergetelijke ervaring wordt. Reserveer een escape room bij Escape Factory in Amsterdam! Wij zijn gevestigd op het voormalige terrein van de Stork diesel fabriek. Dit biedt een unieke omgeving en dat zie je terug in de sfeer die bij ons hangt. Als je met al je collega’s naar ons komt, dan ben je verzekerd van een spannend personeelsuitje in Amsterdam!

Een spannend personeelsuitje in Amsterdam: wie gaat de uitdaging aan?

Wil je een spannend personeelsuitje organiseren in Amsterdam? Kom dan naar Escape Factory. Ga jij de uitdaging aan? Laat jij je opsluiten in een kamer? Je hebt dan een uur de tijd om hieruit te ontsnappen. Dit kun je echter niet alleen. Hiervoor moet je samenwerken met jouw team. Het is dus niet alleen een spannend personeelsuitje in Amsterdam, maar je werkt ook direct aan teambuilding. Gaat het jullie lukken op tijd te ontsnappen bij Wild Joe, Infiltrate, Escape Race of Sabotage?

Reserveer direct of informeer naar de mogelijkheden

Reserveer direct het spannend personeelsuitje online bij Escape Factory in Amsterdam! Je kunt online eenvoudig de datum en tijd kiezen waarop je het spel bij ons wilt spelen. Heb je nog vragen? Bekijk dan de FAQ’s of neem contact op door te bellen naar 020-2050970.