Origineel teamuitje Amsterdam

N
Origineel bedrijfsuitjes
N
7 verschillende escape rooms!
N
Arrangement op maat
Home » Origineel teamuitje Amsterdam

Boek een escape room als origineel teamuitje bij Escape Factory in Amsterdam. Wij bieden diverse uitdagende interactieve spellen en puzzels. We zorgen ervoor dat jij en jouw collega’s een onvergetelijke ervaring krijgen. Belangrijk bij de escape rooms: teamwork. Wij sluiten jullie gedurende een uur op in een kamer en jullie moeten zien te ontsnappen. De puzzels zijn te moeilijk om alleen op te lossen, dus je zult moeten samenwerken. Kunnen jullie de spanning aan en blijven jullie elkaar vertrouwen? Of worden jullie elkaars vijanden? Test het uit en kies de escape rooms van Escape Factory in Amsterdam als origineel teamuitje.

Origineel teamuitje Amsterdam: escape rooms ideaal als teambuilding activiteit

Een escape room is een ideale teambuilding activiteit en dus een origineel teamuitje in Amsterdam. Het concept van een escape room is simpel. Je wordt opgesloten in een kamer en moet zien te ontsnappen in een uur. In realiteit is het echter niet zo simpel! Los de puzzels op en je ontsnapt. Gaat het jou en jouw team lukken? Wij bieden diverse spellen aan, zoals Wild Joe, Escape Race, Infiltrate en Sabotage. Onze kamers zijn geschikt voor groepen van 2 tot 6 personen. Kom je met een grotere groep? Ook dan bieden wij interessante arrangementen. Vraag daarvoor naar de mogelijkheden op het gebied van groepen en events.

Meer informatie opvragen

Vraag direct meer informatie op als je nog vragen hebt. Je kunt bellen naar 020-2050970 of de veelgestelde vragen bekijken. Weet je al welke uitdaging je aan wilt gaan? Boek dan direct de escape room online!