Ontsnappingskamer Amsterdam

N
Origineel bedrijfsuitjes
N
7 verschillende escape rooms!
N
Arrangement op maat
Home » Ontsnappingskamer Amsterdam

Bij Escape Factory kun je diverse spellen spelen in een ontsnappingskamer in Amsterdam. Als je een echte liefhebber van puzzels bent en wel houdt van een interactieve uitdaging, dan is onze ontsnappingskamer zeker een aanrader. Je wordt samen met je team opgesloten in een kamer. Het doel: binnen een uur zien te ontsnappen. Hoe doe je dit? Door diverse puzzels op te lossen. Dit kun je niet alleen bereiken. Je hebt hiervoor hulp van anderen nodig, dus samenwerking is erg belangrijk. Aarzel niet langer en speel het spel bij Escape Factory in Amsterdam!

Ben jij op tijd uit de ontsnappingskamer in Amsterdam?

Gaan jullie het redden om op tijd uit de ontsnappingskamer in Amsterdam te geraken? Probeer het uit en reserveer de escape room die jou interessant lijkt. Ga je op zoek naar je verloren pistool en speel je een cowboy in Wild Joe? Kun je een raketaanval voorkomen in Sabotage of gaat het je lukken een vriend die ten onrechte is opgesloten te bevrijden uit de gevangenis in Infiltrate? Het is geheel aan jou. Doe het binnen een uur en je wint het spel. Doe je dat niet, dan heb je verloren. Dit is een uitstekend spel voor vriendengroepen, families, maar ook voor bedrijven die een personeelsuitje organiseren.

Vragen? Bekijk de FAQ’s of neem contact op

Heb je nog vragen over onze ontsnappingskamer in Amsterdam? Bekijk dan de FAQ’s of bel ons voor meer informatie op 020-2050970. Of boek direct online!