Leuke teamuitjes Amsterdam

N
Origineel bedrijfsuitjes
N
7 verschillende escape rooms!
N
Arrangement op maat
Home » Leuke teamuitjes Amsterdam

Escape Factory heeft diverse escape rooms, die geschikt zijn als leuke teamuitjes in Amsterdam. Wil je met je collega’s een bijzondere ervaring rijker worden? Dan zijn onze escape rooms zeker een aanrader. Ze zijn geschikt voor groepen en events. De diverse kamers zijn geschikt voor jong en oud. Een escape room is een ideale mogelijkheid om te werken aan teambuilding. Het is ook nog eens erg leuk en spannend en je moet echt samenwerken om te ontsnappen uit de rooms. Vertrouwen jullie elkaar genoeg? Bekijk de mogelijkheden en reserveer direct online bij Escape Factory!

Leuke teamuitjes Amsterdam: boek een escape room

Boek een escape room en ervaar één van de leuke teamuitjes in Amsterdam! Wij zijn gevestigd op het terrein van de oude Stork diesel fabriek. In de oude kleedkamers zijn de escape rooms gesitueerd. Dit biedt een unieke sfeer en uitstraling. Wij hebben escape rooms beschikbaar in diverse moeilijkheidsgraden. Is het je eerste keer? Dan is het aan te raden te beginnen met een 3 of 4 sterren escape room.

Online boeken of bel bij vragen

Boek direct één van de leuke teamuitjes in Amsterdam bij Escape Factory. Boek de escape room die bij jouw team past en ga de uitdaging aan! Je kunt eenvoudig online boeken en veilig betalen via het vertrouwde iDEAL. Heb je nog vragen? Stel ze dan gerust door te bellen naar 020-2050970. Bekijk ook onze veelgestelde vragen