Familie uitje Amsterdam

N
Origineel bedrijfsuitjes
N
7 verschillende escape rooms!
N
Arrangement op maat
Home » Familie uitje Amsterdam

De escape rooms van Escape Factory zijn een prima familie uitje in Amsterdam. Houden jij en je familie van interactieve uitdagingen en van puzzels? Dan zijn de escape rooms van Escape Factory in Amsterdam zeker een aanrader. De rooms zijn geschikt voor groepen en events. Je kunt diverse arrangementen boeken en deze aanvullen naar wens. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor drankjes en snacks, maar kun je ook komen dineren nadat je ontsnapt bent uit de escape rooms in Amsterdam! Groepen van 2 tot wel 150 personen kunnen bij ons terecht. Wij hebben voor iedereen een passend arrangement!

Familie uitje Amsterdam: uit welke room gaan jullie ontsnappen?

Uit welke escape room gaan jullie ontsnappen? Ben je op zoek naar een uitdagend familie uitje in Amsterdam? Boek dan één van de escape rooms bij Escape Factory. Wil je jouw vriend of vriendin uit de gevangenis helpen ontsnappen in Infiltrate? Wil je op belangrijke missie gaan en een raketaanval stoppen? Boek dan het Sabotage arrangement. Of wil je als cowboy je pistool weer vinden, nadat deze is kwijtgeraakt door een gevecht met de indianen? Dan boek je Wild Joe! Je kunt ook jouw groep opsplitsen en tegen elkaar racen! Wie ontsnapt als eerste?

Online reserveren of vraag naar meer informatie

Reserveer direct online jouw familie uitje in Amsterdam! Je kunt vervolgens veilig betalen via iDEAL. Heb je nog vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem contact op via 020-2050970