Uit welke kamer gaan jullie ontsnappen?

LET OP: vanaf 1 april 2020 beginnen alle boekingen een half uur later.
Bijvoorbeeld, je boekt nu – of hebt een boeking staan – voor het tijdslot van 16.00, dan dien je vanaf 1 april om 16.00 aanwezig te zijn en begint het spel om 16.30.

Escape Room: The Goodfather

Non la mia famiglia!

Overleef de vendetta gedurende 60 minuten en bewijs jezelf waardig genoeg om deel uit te maken van Don Vito’s famiglia. Overleef jij de aanslagen die op jullie zijn gepland?

Reserveer nu
Meer informatie

Escape Room: Wild Joe

Find your guns!

Gisteren waren jullie de indianen slim genoeg af, maar zal dit vandaag ook lukken? Overleef het kroeggevecht in de Wild Joe saloon door op tijd te ontsnappen!

Reserveer nu
Meer informatie

Escape Room: Wonderland

HAVE I GONE MAD?

Stap in de schoenen van Alice en ga op een avontuur in Wonderland. Laat je meeslepen in de madness maar vergeet niet op de tijd te letten! You only have one hour to escape.

 

 

Escape Room: Sabotage

Save the world!

Zojuist is het vreselijk mis gegaan in deze Russische bunker en is een van de nucleaire raketten gelanceerd. Kan jij de wereld redden van de grootste nucleaire ramp ooit? 

Reserveer nu
Meer informatie

Escape Room: the Pirate bay

AYE AYE, CAPTAIN!

Durf aan boord te gaan van dit zinkende spook schip! Zet alle zeilen bij om de raadsels op te lossen en samen zo snel mogelijk van het schip te ontsnappen.

Reserveer nu
Meer informatie

infiltrate – no more 

 Op dit moment zijn wij onze infiltrate kamers aan het verbouwen tot iets heel anders… Hou onze site en social media in de gaten om te zien wat voor spel we aan onze locatie toevoegen.

 Wat veel mensen leuk vonden aan de Infiltrate kamer was dat ze hun familie, vrienden of collega’s konden opsluiten in cel. Maar geen zorgen! Je kan ze ook gevangen laten nemen in onze Pirate Bay escape room.