Het leven is een circus x Escape Factory

Het Leven Is Een Circus X Escape Factory

Bij Escape Factory komen veel bedrijven die bij ons een teamuitje hebben geboekt. Nu willen we deze bedrijven graag iets extra’s aanbieden. Samen met Het leven is een circus hebben we een uniek concept bedacht wat plezier, teambuilding en coaching samenbrengt. 

Met jouw team gaan jullie een escape room spelen terwijl Dian Verkooijen van Het leven is een circus meekijkt in de controlroom. Zij gaat goed kijken hoe jouw team functioneert. Wie is de leider, wie is een dwarsligger, wie kijkt liever de kat uit de boom en wat doet dat met jullie functioneren? Dian kijkt met het haar ervaren oog als coach mee en komt daarna met feedback en advies voor in de praktijk. 

Een dag als geen ander waar je niet alleen elkaar, maar ook jezelf beter zal leren kennen. Je zal leren hoe je het functioneren van het team kan verbeteren. Jullie gaan twee keer een escape room in, krijgen de coaching, zaalhuur, lunch en een koffie en thee arrangement .

 Meer over Het leven is een circus:

 Onalledaags, dat zijn de trainingen van Dian zeker. Met een stevig anker in de opleidingskundige wetenschap neemt ‘Het Leven is een Circus’ hun deel- nemers mee in een wervelwind van nieuwe inzichten, verwondering en prak- tische handvatten… waardoor je je werk na afloop met nieuwe ogen bekijkt. En klaar bent om frisse keuzes te maken!

Na ruim veertien jaar als leidinggevende in het bedrijfsleven en non-profit sector te hebben gewerkt, helpt ze nu vooral teams en individuen om zichzelf verder te ontwikkelen. Vanuit de gedachte dat iedereen zich op een zeker moment in zijn leven wil ontwikkelen tot een betere versie van zichzelf – en dat dat ook kan. Voorwaarde is een energieke, reflecterende en stimulerende omgeving. Die omgeving biedt zij al haar deelnemers.

Neem contact met ons op voor vragen of om de mogelijkheden te bespreken. 

 Escape Factory: 020-2050970 of info@escapefactory.nl

 Het Leven Is Een Circus: +31 6 5214 1854 of dian@hetleveniseencircus.nl