Bijzonder teamuitje Amsterdam

N
Originele bedrijfsuitjes
N
9 verschillende escape rooms!
N
Arrangement op maat
Home » Bijzonder teamuitje Amsterdam

Een bijzonder teamuitje met je collega’s in Amsterdam boek je bij Escape Factory. Hier heb je de mogelijkheid om diverse kamers te boeken en een bijzondere ervaring rijker te worden. Houd je van puzzels en gaan jij en je collega’s geen interactieve uitdaging uit de weg? Dan zijn onze escape rooms zeker iets voor jullie! Deze zijn ook geschikt voor groepen en events. Het maakt hierbij vrijwel niet uit hoe groot de groep is. Het plezier zal er zeker zijn! Bekijk ons aanbod en reserveer direct de escape room voor jouw bijzondere teamuitje in Amsterdam!

Bijzonder teamuitje Amsterdam: ontsnap uit de kamer!

Een escape room is zeker een bijzonder teamuitje in Amsterdam. Escape Factory is gevestigd op het voormalig terrein van de voormalige Stork diesel fabriek. De escape rooms, lounge- en meeting ruimtes zijn gevestigd in de oude kleedkamers. Een unieke setting is er al. Wij hebben ervoor gezorgd dat de aankleding net zo uniek is en dat jij en je collega’s een bijzondere ervaring krijgen. Je kunt bij ons de volgende escape rooms boeken:

De laatste is een unieke in zijn soort. Je kunt namelijk gelijktijdig ‘racen’ tegen een ander deel van jullie groep. Zorg dat jij en je teamgenoten als snelste uit de ruimte ontsnappen! Boek het direct online of bel ons via 020-2050970 als je nog vragen hebt.