Activiteiten

Combineer escapen met een andere activiteit

Combineer escapen met een andere activiteit

Bij het gebruik van alle onze escape rooms kun je ontsnappen met 56 personen tegelijkertijd! Is het gezelschap groter? Dan is de escape room te combineren met een andere activiteit zoals: de pubquiz, karaoke, de Ik-Hou-Van-Holland quiz, verschillende interactieve Ipad-challenges, verschillende workshops of een rondvaart met borrel door de Amsterdamse grachten. Zie hieronder een voorbeeld over hoe wij een groep van 100 personen zouden kunnen indelen. Één groep zal starten met de escape experience terwijl de andere groep deelneemt aan één van onderstaande activiteiten. Tussendoor zal er een wissel plaatsvinden waarbij de twee groepen gaan ruilen van activiteit.

Voorbeeld evenement:

15:30 – 16:00             100 personen ontvangst in de lounge met koffie/thee en speluitleg
16:00 – 17:00             50 personen race-to-escape (8 escape rooms)
16:00 – 17:00             50 personen rondvaart met borrel door Amsterdam (of andere activiteit)
17:00 – 17:30             100 personen pauze/wissel onder het genot van een hapje en een drankje
17:30 – 18:30             50 personen race-to-escape (8 escape rooms)
17:30 – 18:30             50 personen rondvaart met borrel door Amsterdam (of andere activiteit)
18:30 – 20:30             100 personen aansluitend diner in de Escape Factory lounge

Volg ons

RONDVAART MET BORREL

Unieke privé rondvaart door de Amsterdamse grachten! Opstappen kan vanaf de Stork Fabriek in Amsterdam Noord (naast Escape Factory). In overleg kan de opstaplocatie uiteraard veranderd worden naar een locatie die voor jou en jouw gasten beter bereikbaar is.

Tijd: 1,5 uur

Kosten: Afhankelijk van het aantal personen, de tijd, en het aantal aanvullende opties

Aanvullende opties:

• Welkomstdrankje
• Verschillende drankarrangementen aan boord.
• Het drankenarrangement kan uitgebreid worden naar een borrel aan boord inclusief hapjes. De hapjes kunnen van standaard (nootjes) tot luxe (verschillende amuses) geserveerd worden.
• Eventueel met een gids die jullie alles kan vertellen over onze prachtige hoofdstad.

CHOCOLADE WORKSHOP

“Samen genieten, proeven, lachen en leren in een informele sfeer!”. Een workshop met inhoud, smaak en nieuwe ontdekkingen op het gebied van chocolade en alles wat hiermee te maken heeft. Wie kan daar nou niet van genieten?! Pauline Gingnagel en Sabine Poutsma van Zaans Gedaan | CacaoLab vertellen u alles over cacao en chocola. Al proevend ontdek je de evoluties in de bereiding van cacao en chocolade. We nemen je mee op een smaakreis langs het eerste cacaoproduct via cacaopoeders en andere chocoladen en eindigen bij de fine flavour chocolade. We hoppen terug in tijd naar het eerste gebruik van cacao in Zuid-Amerika, naar de jaren 1830, 1840, 1870, 1960 en weer naar het hier en nu. Bij iedere periode proef je de nieuwe invloeden, uitvindingen en ontwikkelingen.

Kortom, een proeverij met informatie, verrassende ontdekkingen en vooral heel veel smaak!

Tijd: 1 uur

 

KARAOKE ROOM

Heb jij altijd al zitten wachten om je familie, vrienden of collega’s te trakteren op jouw zangkunsten? Wij beschikken over een professioneel karaokesysteem en hebben veel verschillende liedjes in ons assortiment. Uiteenlopend van de klassiekers tot de moderne hits. Muzikaal vermaak tijdens het eten of de borrel zoals vanouds.  Onze nieuwe karaoke ruimte staat tot jullie prive beschikking gedurende de karaoke sessie. Zing de sterren van de hemel en maak er een gezellige avond van! 

Tijd: 1 uur
Kosten: €10,- per persoon
Personen: van 6 tot 20 personen
We raden aan bij de karaoke het drankarrangement er bij te boeken.

 

PUBQUIZ

Een teamspel waarbij jij en jouw gezelschap meerdere rondes spelen. De kandidaten beantwoorden in teamverband vragen die door een quizmaster gesteld worden. De quiz bestaat uit verschillende rondes waaronder een geluidsronde en een plaatjesronde. De vragen kunnen over van alles en nog wat gaan, maar vaak is er een grote rol weggelegd voor actualiteiten, TV, muziek, film, landen en misschien wel over jullie bedrijf. De Escape Factory kan, in overleg met het bedrijf zelf, namelijk op een creatieve manier elementen van het betreffende bedrijf in de quiz verwerken.

Met alle specifieke wensen wordt rekening gehouden. In de loop van de jaren heeft onze quizmaster al ruim honderd personeelsuitjes gehost, variërend van tien tot twee honderd personen.

Tijd: 1 uur

Kosten: €14,50 per persoon