Activiteiten

Combineer escapen met een andere activiteit

Combineer escapen met een andere activiteit

Bij het gebruik van alle onze escape rooms kunt u ontsnappen met 66 personen tegelijkertijd! Is uw gezelschap groter? Dan kunt u de escape room combineren met een andere activiteit, zoals: de pubquiz, de ik-hou-van-holland quiz, verschillende interactieve Ipad challenges, verschillende workshops of een rondvaart met borrel door de Amsterdamse grachten. Zie hieronder een voorbeeld over hoe wij een groep van 100 personen zouden kunnen indelen. Één groep zal starten met de escape experience terwijl de andere groep deelneemt aan één van onderstaande activiteiten. Na 60 minuten zal er een wissel plaatsvinden, waarbij de twee groepen gaan ruilen van activiteit.

Voorbeeld evenement:

15:30 – 16:00             100 personen ontvangst in de lounge met koffie/thee en speluitleg
16:00 – 17:00             50 personen race-to-escape (8 escape rooms)
16:00 – 17:00             50 personen rondvaart met borrel door Amsterdam (of andere activiteit)
17:00 – 17:30             100 personen pauze/wissel onder het genot van een hapje en een drankje
17:30 – 18:30             50 personen race-to-escape (8 escape rooms)
17:30 – 18:30             50 personen rondvaart met borrel door Amsterdam (of andere activiteit)
18:30 – 20:30             100 personen aansluitend diner in de Escape Factory lounge

Volg ons

RONDVAART MET BORREL

Unieke privé rondvaart door de Amsterdamse grachten! Opstappen kan vanaf de Stork Fabriek in Amsterdam Noord (naast Escape Factory). In overleg kan de opstaplocatie uiteraard veranderd worden naar een locatie die voor u en uw gasten beter bereikbaar is.

Tijd: 1,5 uur

Kosten: Afhankelijk van het aantal personen, de tijd, en het aantal aanvullende opties

Aanvullende opties:

• Welkomstdrankje
• Verschillende drankarrangementen aan boord.
• Het drankenarrangement kan uitgebreid worden naar een borrel aan boord inclusief hapjes. De hapjes kunnen van standaard (nootjes) tot luxe (verschillende amuses) geserveerd worden.
• Eventueel met een gids die u en uw gasten alles kan vertellen over onze prachtige hoofdstad.

CHOCOLADE WORKSHOP

“Samen genieten, proeven, lachen en leren in een informele sfeer!”. Een workshop met inhoud, smaak en nieuwe ontdekkingen op het gebied van chocolade en alles wat hiermee te maken heeft. Wie kan daar nou niet van genieten?! Pauline Gingnagel en Sabine Poutsma van Zaans Gedaan | CacaoLab vertellen u alles over cacao en chocola. Al proevend ontdekt u de evoluties in de bereiding van cacao en chocolade. We nemen u mee op een smaakreis langs het eerste cacaoproduct via cacaopoeders en andere chocoladen en eindigen bij de fine flavour chocolade. We hoppen terug in tijd naar het eerste gebruik van cacao in Zuid-Amerika, naar de jaren 1830, 1840, 1870, 1960 en weer naar het hier en nu. Bij iedere periode proeft u de nieuwe invloeden, uitvindingen en ontwikkelingen.

Kortom, een proeverij met informatie, verrassende ontdekkingen en vooral heel veel smaak!

Tijd: 1 uur

 

IPAD CHALLENGE – HACKED

Een unieke escape game welke in onze sfeervolle horecagelegenheid gespeeld kan worden! Toni Haris, hoofd ICT, van een multinational, is ontslagen en moet per direct het gebouw verlaten. De reden voor zijn ontslag: Toni verkocht vertrouwelijke bedrijfsinformatie aan concurrenten en partners waar hij mee samenwerkte. Toni is zeer getalenteerd als het gaat om computers en hij was verantwoordelijk voor vele IT oplossingen binnen het bedrijf. Maar het bedrijf zag geen andere keus dan zijn ontslag op staande voet. Haris is het totaal oneens met deze beslissing en heeft het bedrijf een mail gestuurd. Hij eist een grote som geld, anders zal hij de computer server decoderen en alle toekomstplannen openbaar maken. Natuurlijk heeft het bedrijf dit geweigerd, waarop Haris begonnen is met het downloaden van de documenten. Maar het is nog niet te laat…. Er is nog 1 uur de tijd om het downloaden stop te zetten, maar hoe? Het enige aanknopingspunt is zijn koffer die op kantoor is blijven staan.

Tijd: 1 uur

Kosten: €17,50 EUR per persoon

KARAOKE ROOM

Heb jij altijd al zitten wachten op het moment om je zang kunsten te ‘showen’ aan uw familie, vrienden en/of collega’s? Wij beschikken over een karaoke systeem en hebben veel verschillende liedjes in ons assortiment, uiteenlopend van oud naar nieuw, van Nederlands tot Engels. Muzikaal vermaak tijdens het eten of de borrel zoals vanouds. Aangezien niet al onze gasten van de Escape Factory al dat ‘zuivere gezang’ aan willen horen, krijgt u ons VOC Schip (privé) tot uw beschikking gedurende de karaoke sessie. Je mag zo vaak zingen als je wilt, tenzij uw gezelschap daar anders over denkt…

 Tijd: 1 uur

Kosten: €14,50 EUR per persoon

PUBQUIZ

Een teamspel waarbij u en uw gezelschap meerdere spelrondes spelen. De kandidaten beantwoorden in teamverband vragen die door een quizmaster gesteld worden. De quiz bestaat uit verschillende rondes waaronder een geluidsronde en een plaatjesronde. De vragen kunnen over van alles en nog wat gaan, maar vaak is er een grote rol weggelegd voor actualiteiten, TV, muziek, film, landen en misschien wel over uw eigen bedrijf. De Escape Factory kan, in overleg met het bedrijf zelf, namelijk op een creatieve manier elementen van het betreffende bedrijf in de quiz verwerken.

Met alle specifieke wensen wordt rekening gehouden. In de loop van de jaren heeft onze quizmaster al ruim honderd personeelsuitjes gehost, variërend van tien tot twee honderd personen.

Tijd: 1 uur

Kosten: €14,50 per persoon